Massagetherapeut Lenneke Dam gaat spierpijn te lijf

‘Opzij opzij opzij, maak plaats maak plaats maak plaats, we hebben ongelofelijke haast. Opzij opzij opzij, want wij zijn haast te laat, we hebben maar een paar minuten tijd.’ Herman van Veen typeerde in 1979 heel scherp het arbeidsethos van de gemiddelde Nederlander. Als we aan het werk zijn is er geen tijd voor afleiding. Nou ja, misschien even bij de koffieautomaat, maar daarna is het weer knallen. De aspirines liggen in de la voor het geval hoofdpijn of een irritante spierpijn denkt het gesprek met bijvoorbeeld een belangrijke klant te kunnen verstoren. 

Lees meer
Een bijdrage van Compaenist, geplaatst op 14-11-2018

Bottomlines geeft inzicht in je bedrijf

Succesvol ondernemen is niet alleen geld verdienen met je mooie dienst of product. Het is óók controle houden over de ontwikkeling van je bedrijf. En als dat niet jouw grootste hobby is, is het fijn dat er een systeem is dat realtime die controle houdt, op elk moment van de dag. Nog fijner is dat er collega-ondernemers zijn, die jou daarbij helpen. In Hoogeveen zijn dat Edwin Snijders en Gert-Jan Mannak, die sinds kort onder de naam Bottomlines actief zijn vanuit Ondernemershotel De Compaen.

 

Lees meer
Een bijdrage van Compaenist, geplaatst op 08-11-2018

Tweede escaperoom bij The Basement in Hoogeveen

The Basement heeft onlangs een tweede escaperoom geopend in Ondernemershotel De Compaen in Hoogeveen. Het thema van de nieuwe escaperoom is ‘Grill with a Thrill’.

Lees meer
Een bijdrage van Compaenist, geplaatst op 25-09-2018