Het WiltKracht-effect is tijd

7 mei 2019

Wiltkracht is de nieuwe naam voor het bedrijf van ondernemer Daphne van der Wilt uit Hoogeveen. Vanuit Ondernemershotel De Compaen geeft ze samen met andere ‘WiltKrachten’ ondersteuning aan ondernemers en organisaties. ‘Praktische ondersteuning zonder gedoe’, vat Daphne kernachtig samen.

De Hoogeveense ondernemer is sinds 2010 actief als officemanager voor een aantal bedrijven en organisaties in de regio. Dit was onder de naam Assistance- 4-You. In Ondernemershotel De Compaen vond ze in 2015 de ruimte om verder te groeien; inmiddels werken er meerdere mensen en is het dienstenpakket dusdanig geprofessionaliseerd en gemoderniseerd dat het tijd werd voor wat anders. Een nieuwe -sterkere- naam. En die is gevonden: WiltKracht.

De WiltKrachten verzorgen vanuit Ondernemershotel De Compaen -maar indien nodig ook op locatie- office ondersteuning in vier verschillende vormen: TelefoonKracht, SecretaresseKracht, CommunicatieKracht en OrganisatieKracht.
* TelefoonKracht met persoonlijke aandacht; het beantwoorden van de telefoon (via VOIP, waarbij de dienstverlening op afstand aan en uit kan worden gezet) volgens een vooraf afgesproken belprotocol.
* De secretariële dienst is breed en veelzijdig en wordt volledig digitaal uitgevoerd in een private cloud omgeving met realtime synchronisatie.
* CommunicatieKrachten maken en versturen (digitaal of hardcopy) nieuwsbrieven, verzorgen (social) media updates, maar verzorgen bijvoorbeeld ook grafische vormgeving en aanverwante diensten, waartoe WiltKracht over een pool van experts beschikt.
* In OrganisatieKracht komen alle diensten en talenten van WiltKracht samen; bijvoorbeeld als het gaat om het organiseren van een netwerkevent, een zakenreis, maar ook het bemensen van een beursstand, hulp bij het in de markt zetten van een nieuwe dienst of product en het voeren van administraties.

Tijd voor wat anders
Het WiltKracht-effect is tijd, tijd voor rust, innovatie en groei. Tijd om aan (persoonlijke) doelen te werken. WiltKracht levert zakelijke ondersteuning. Anders. WiltKracht is de verbinding van de secretaresse van toen mét de techniek van nu. WiltKracht haalt de waan uit de dag.

WiltKracht creëert tijd. Tijd voor wat anders. Altijd inzetbaar. Op locatie indien nodig, op afstand als het kan. Van Fte naar kosten. WiltKracht staat voor betaalbaar gemak, organiseert, ordent en ontzorgt op een professionele, betrouwbare en vernieuwende wijze.

www.wiltkracht.nl

Een bijdrage van Compaenist